Styrelse

Tranås Ungdomsförenings styrelse består av

Johan Rudbäck, ordförande  email: ordf@skanetranas.com


Är från Göteborg och har varit egenföretagare i hela livet. Samlar på bilar och behövde därför utrymme så vi köpte gården Joneborg 2010. Flyttade ner 2015 efter att ha sålt företaget och pensionerat mig. Utav mina samlingar blev det ett privat museum Joneborg Bil & Leksaksmuseum. Valdes in i styrelsen som suppleant 2019, v.ordf. 2020.

Eva Kimber, Kassör 


Bosatt i Skåne Tranås sedan 2020 tillsammans med Ulf. Pensionär, har tidigare arbetat inom Bank och Finans i Sverige, England och Frankrike.

Tycker om att spela golf, fixa med hus och trädgård och resa runt med husbilen. Ni har kanske sett mig promenera i byn med vår lilla hund, Sevve.

Laila Bergström, Sekreterare email: sekr@skanetranas.com


Jag bor tillsammans med Johan strax utanför byn. Jag har arbetat i sjukvården som psykiatrisjuksköterska men är nu pensionerad sedan ett par år tillbaka. Jag trivs fantastiskt bra här och tycker om att vara i trädgården odla blommor och grönsaker. Gick med i styrelsen för att jag vill engagera mig och lära känna området jag bor i.

Ann-Sofie Larsson, Vice Ordförande


Jag bor tillsammans med Dan strax utanför byn, sedan 4 år tillbaka. Vi driver ANSOLA Consulting tillsammans där vi hjälper företag med riskhantering, utbildning inom brand, arbetsmiljö, miljö samt HR och personalfrågor. Jag gick med i styrelsen för att jag har ett stort engagemang vad gäller landsbygdsutveckling. Fritiden ägnas mest åt friluftsliv, hundar och familj.

 

Alexander Norberg


Flyttade till byn 2005. Jag har fyra barn och gillar att renovera hus. Jag arbetar som gymnasielärare i Höör. Jag blev invald i TUF:s styrelse för många år sedan. Sitter som ordinarie ledamot

Kristina Weidhagen


Jag flyttade till Skåne-Tranås 2011. Blev invald i Vandrarhemsstyrelsen 2012 och i ordinarie styrelse 2014. Varit kassör 2014-2020 och tar nu hand om föreningens bokföring. Jag är utbildad civilekonom och har jobbat med rekrytering och uthyrning av personal sedan 1999. Jag gillar att snickra, odla i trädgården och träna hund.

Dan Larsson


Jag flyttade för 4 år sedan med Ann-Sofie till en liten gård strax utanför byn. Vi driver ANSOLA Consulting tillsammans där vi hjälper företag med riskhantering, utbildning inom brand, arbetsmiljö, miljö samt HR och personalfrågor. Jag gick med i styrelsen för att jag vill vara engagerad och lära mig mer om bygden jag bor i.  På fritiden umgås jag med min familj, jagar tillsammans med frun och våra hundar.

 

Ulf Nilsson


Nyinflyttad till Skåne Tranås 2020. Har jobbat inom den tyngre fordonsindustrin både hemma och i utlandet. Gillar golf och MC samt trädgårdssmide. Sambo med Eva Kimber.

Annacarin Ferrius


Den enda urinvånaren i TUF styrelsen. Arbetar på Ingelstad Kalkon sedan 1988. Min stora passion är mat & vin och möten med intressanta människor. Fritidsintressen är hästar, djur, natur och resor till spännande platser.

Marianne Ekander


Haft fritids hus i Skåne sedan -89 och i Tranås sedan -93! Bor även på Ingarö! Arbetat som sjuk/ skol- sköterska bl.a. Tycker om att snickra, vara i naturen, loppisar och få ut det mesta av det bästa! Nyligen vald till suppleant!

Här kommer du hitta tidigare årsmötesprotokoll