Styrelse

Tranås Ungdomsförenings styrelse 2023 består av

Lars-Olof Glifberg, Ordförande, ordf@skanetranas.com


Är uppvuxen i Tomelilla flyttade till Skåne-Tranås 1997 har varit aktiv i ungdomsförening c:a 20 år och som ordförande i 12 år. Arbetar inom bygghandeln. Jag har ett fritidsintresse veterantraktorer som jag delar med min yngste son. Är farfar till en som snart fyller 8 år.

Eric Nilsson, vice ordförande

Ny som styrelse medlem 2022, men har varit aktiv i föreningen så länge jag kan minnas. Upp vuxen på en avstyckad gård norr om byn. Men numera bor jag i grannbyn everöd med fru och en tös på 3. Jobbar som brunnsborrare och altiallo på en entrepenadfirma som har sina anor från byn. På fritiden omgås jag med familj och vänner men hänger äver en hel del i gamla smedjan som tillhör vårt hus.

Elias Larsson, kassör


Född och uppväxt väster om byn och bor nu söder om byn. Utbildad till Lantmästare och jobbar som Lantbruksansvarig på en lokalförening på Österlen. Jag blev invald i styrelsen 2022, har hjälpt till när föreningen haft aktiviteter i mån av tid sedan barnsben. Första tydliga minnet med föreningen är från blomsterfesten 2002 då var jag 7 år gammal.

Alice Reinholdsson, sekreterare, sekr@skanetranans.comÅsa Moberg


Bor i byn med min sambo, där jag är född och uppvuxen. Har 2 vuxna utflugna barn. Driver företag skogsljusdesign där jag får vara kreativ och skapa. Är undersköterska och hjälper till i vården när det behövs. Tycker om att vara med familjen. Vandra och vara i naturen, få se det vackra i de olika skiftena på året. Nyinvald 2022 I styrelsen som ledamot.

Kristina Weidhagen, bokförare

Jag flyttade till Skåne-Tranås 2011. Blev invald i Vandrarhemsstyrelsen 2012 och i ordinarie styrelse 2014. Varit kassör 2014-2020 och tar nu hand om föreningens bokföring. Jag är utbildad civilekonom och har jobbat med rekrytering och uthyrning av personal sedan 1999. Jag gillar att snickra, odla i trädgården och träna hund.

Rasmus Glifberg, vandrarhemsansvarig


Ny i styrelsen men har varit medlem i många år och även aktiv i föreningen så länge jag kan minnas, uppväxt inne i byn och har idag köpte en gård precis utanför byn där jag bor med min sambo. Jag kör timmerbil och lastväxlare i brösarp och när jag inte jobbar så samlar jag och min far på veterantraktorer och umgås med vänner

Marianne Ekander


Haft fritids hus i Skåne sedan -89 och i Tranås sedan -93! Bor även på Ingarö! Arbetat som sjuk/ skol- sköterska bl.a. Tycker om att snickra, vara i naturen, loppisar och få ut det mesta av det bästa! Valdes in i styrelsen 2021 som suppleant!

Martin Håkansson


Bengt OlssonCarolina Flodström


Här kommer du hitta tidigare årsmötesprotokoll